top of page
INTENSIVKURS I REGUETTON COMMERCIAL
INTENSIVKURS I REGUETTON COMMERCIAL

dom, 30 ene

|

Ritmo Latino Latin dance & Events

INTENSIVKURS I REGUETTON COMMERCIAL

Vi dansar med Marika effektfullt och explosivt metod med snabba detaljer. Din utstrålning och ditt eget kroppsspråk är viktiga ingredienser. Inspirationen kommer från andra stilar och vi jobbar även med golvmoment. Även om stilen är kvinnlig och ”sassy” kan såklart alla som vill gå kursen.

Registrering är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

30 ene 2022, 17:30 – 19:00

Ritmo Latino Latin dance & Events , Stationsgatan 1, 823 30 Kilafors, Sverige

Om evenemanget

Du måste vara 16+ för att delta på denna kurs. 

Reggueton Commercial är en latinamerikansk stil.   Reggaeton är en musikgenre med influenser från främst reggae dancehall, electronica, US rap och latinamerikanska musikstilar  en rytmisk dansmusik i baktakt. Reggaeton som dans har sin bas i de latinamerikanska afrodanserna, inspirerad av reggae och med influenser från hiphop. Dansen bygger på en kombination av rörlighet och tydlighet med fokus på kroppens centrum.

Stilen har mycket fokus på musikalitet, uttryck och självförtroende. Koreografierna är gjorda utefter en tolkning av låtens beats eller text. Commercial kan ha element utav både Latin-hiphop som jazz, lyrical och modern dans. Vi gör en kortare uppvärmning på varje klass för att sedan lägga stort fokus på koreografin. . Vi dansar effektfullt och explosivt med snabba detaljer. Din utstrålning och ditt eget kroppsspråk är viktiga ingredienser. Inspirationen kommer från andra stilar och vi jobbar även med golvmoment. Även om stilen är kvinnlig och ”sassy” kan såklart alla som vill gå kursen.

Ledare Marika Bisaccia 

Marika (24) är en professionell italiensk dansare utbildad till dansare och koreograf i Genova (ITALIEN) och har dansat sedan hon var 13 år gammal, hon har fått olika utbildningar inom både teater, circus skola i Madrid och dans, vilket gör av Marika en integrerad/helt artist, hon har bott i Spanien de senaste 4 år i 2018 deltog hon i olika shower. 

och 2019 deltog hon i Got talent i Spanien.

  Hon gillar att arbeta i teamet och fortsätta att lära sig nya saker. Hennes stora interreser är att resa , läsa böcker och lära känna nya människor. 

Vill du se/veta mera om Marikas danstil ?, klicka här 

Biljetter

 • REGUETTON COMMERCIAL 16+

  3 dagars utbildning där vi dansar med Marikas effektfullt och explosivt metod med snabba detaljer. Din utstrålning och ditt eget kroppsspråk är viktiga ingredienser. Inspirationen kommer från andra stilar och vi jobbar även med golvmoment. Även om stilen är kvinnlig och ”sassy” kan såklart alla som vill gå kursen.

  950,00 SEK
  Impuestos: moms incluido
  Venta finalizada

Total

0,00 SEK

Dela detta evenemang

SDO_logo_text_center_3x (2).png

Vi är stolt medlemm i SDO, Sveriges Dansorganisation, som står för kompetens, kvalitet och utbildning.

Våra lärare är utbildade via förbundet inom flera olika steg och stilar.

logo_wadf_200.png

Vi är också medlemm i WADF, world artistic dance federation som: 

 •  involve all levels of dancers in Worldwide Artistic Dance competitions.

 •  revitalise the methods of teaching dance in all parts of the World

Vi kan tävla internationell

 

We learn from the past, we live in the present and we look for the future!

bottom of page